Profilkép, profilkép és még egyszer profilkép!

Profilkép, profilkép és még egyszer profilkép!

Alig regisztráltál fel a MyTrustyPartner oldalára, máris nehézségbe ütközöl: készítened kell egy jó profilt. Olyat, amin megakad a szeme a másik félnek. Amit nem lapoznak át, hanem megnézik. De milyen is a jó profil? Az bizonyos, hogy a jó profil a jó profilképpel kezdődik!

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a legfontosabbat: a profilképet! Az információknak több, mint 80%-a a szemünkön keresztül érkezik hozzánk. Lehet valakinek selymes hangja, vagy puha érintése, de ha nem látjuk, nehezen tudjuk elképzelni. Ezért először is:

Tölts fel egy kifejező profilképet!

A legjobb persze, ha téged ábrázol. De ha nem, az sem baj. Ha kifejezi az énedet, a temperamentumodat, a lelkedet, akkor lehet az a kép bármilyen. Mentoráltak számára fontos információ, hogy a mentorok több, mint 90%-a első benyomását a fényképedről szerzi. Ha az egy szép tájat ábrázol, vagy egy zöld almát, akkor csak a legelvetemültebb mentorok fognak rád kattintani. De ha látják, hogy mire számíthatnak - akár úgy is, hogy az arcodat kitakarod egy mobiltelefonnal vagy egy napszemüveggel, esetleg elhomályosítod, de azért az alakod, a testi valód érzékelhető - , akkor nagyobb az esélyed arra, hogy felveszik veled a kapcsolatot.

Mentoroknál nem ennyire szigorú a helyzet. De a mentoráltak is szeretik tudni, kivel van dolguk. 

De ahogyan írtuk, a legfontosabb, hogy fénykép legyen. Egy olyan, ami kifejezi az érzelmeidet, elképzeléseidet, szellemi-lelki alkatodat. 

Ha téged ábrázol, akkor ne öt évvel ezelőtti felvétel legyen. Bármennyire is szexis voltál akkor, de a másik felet a mai valód érdekli. 

A képet elsőként fel kell tölteni. 24 órán belül, de lehetőség szerint minél hamarabb az admin engedélyezi a kép használatát. Ekkor tudod azt profilképnek beállítani. 

Ugyanez a módja háttérkép feltöltésének is.